Könyvkiadás

Az Alapítvány és a Kreatív Média Műhely néhány könyvet is kiadott, általában koprodukcióban.

Korniss Péter szépséges "Magyarország Európa szívében" című fotóalbumát Böjte József ötlete alapján és produceri közreműködésével kezdte el fotózni a művész. Az Officina Nova kiadóval közösen jelent meg. A könyvnek van egy u.n. turisztikai változata is Magyarország címmel, amelyben Lázár István szép szövege segít az eligazodásban. Több nyelven adták ki és a sokadik utánnyomásnál tartunk.

A Magyarország Európa szívében c. albumhoz Göncz Árpád köztársasági elnök írt előszót.
Nemekürty István írta a képek fejezeteinek szövegét.
A kötet 1996-ban jelent meg angol, francia, német és magyar nyelven. Sokadik utánnyomásnál tartunk, szép számban fogy ma is.
A különböző vállalatok, intézmények reprezentatív ajándékként adják kedves ügyfeleiknek, partnereiknek.

Magyarország Európa szívében

Korniss Péter Leltár (Erdélyi képek 1967-1998), című könyve létrejöttét is mi kezdeményeztük és adtuk ki a Magyar Könyvklub Officina Nova kiadójával együttműködve. Szövegét Erdélyi útjainak emlékeiből maga a szerző írta. A fotóalbum megnyerte a Szép Magyar Könyv 1998 kategória díját és a Miniszterelnök Különdíját.

A könyv képanyaga reprezentatív kiállításon a Műcsarnokban ért el kimagasló közönségsikert 1998 szeptemberében. Azóta bemutatták Finn, Svéd, Lett, Litván, Román, Lengyel, Észt, Cseh, Francia kiállításokon nagy sikerrel. Több évre előre lekötött a kiállítási anyag.

Leltár

Kiss Benedek: Nap, Hal, Nap c. gyermekeknek szóló verses kötetét a Zrínyi kiadóval közösen adtuk ki.